Communicatiehuis de Liemers

Communicatie

Workshop 'Je communicatie onder de loep'

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Informatie:

 • Data: 12-09-'17
 • Tijd: 19:00 - 22:00 uur
 • Prijs: Bepaal zelf wat je deze avond waard vindt
 • Locatie: Communicatiehuis de Liemers - Visserlaan 9 Duiven
 • Trainer: Paula van Remmen, Rachel Walraven

Elke ondernemer denkt regelmatig na of hij/zij goed bezig is op het gebied van communicatie. Bereik ik mijn doelgroep wel, wat is mijn imago, moet ik niet ook eens aan de social media, is mijn website nog wel bij de tijd, wat kan ik doen om mijn zichtbaarheid te vergroten? Onderwerpen waar je graag eens over wilt sparren/brainstormen, zonder daarvoor meteen bij een reclamebureau binnen te stappen.

Wij geloven in de kracht van het individu, maar ook in die van het collectief. Daarom bieden wij een aantal keer per jaar de workshop "Je communicatie onder de Loep" aan.
 

De workshop

Tijdens deze workshop komen een aantal ondernemers bij elkaar. Ieder met zijn eigen specialisme én zijn eigen communicatievraagstuk. Samen nemen we op een positieve manier jouw communicatievraagstuk onder de loep. Je krijgt input van andere ondernemers en tips van de specialisten. Een frisse blik van buiten op jouw bedrijf. Je gaat naar huis vol inspiratie om de koe bij de horens te gaan vatten.

Tarief

Aan deze workshop hangt normaal gesproken een prijskaartje van € 75,00 exclusief BTW. Vanaf nu gaan we daar anders mee om. Kom eerst je antwoord halen en bepaal daarna wat deze avond jou waard is geweest. Wij leggen een blanco factuur voor je klaar, waarop je zelf je het bedrag dat je voor de avond wilt betalen in kan vullen.

Ervaringen

Deelnemers aan eerdere sessies hebben deze workshop ervaren als zeer waardevol (lees hier hun reacties). In alle eerlijkheid en met respect brainstorm je met mede-ondernemers. Je leert niet alleen van de case die je zelf aandraagt, maar vindt ook herkenning in de cases van de andere ondernemers.


Inschrijven workshop "Je communicatie onder de loep"

 1. Bedrijfsnaam*
  Wat is de naam van je bedrijf of organisatie?
 2. Naam*
  Hoe mogen we je noemen?
 3. E-mail*
  Op welk e-mailadres kunnen we je bereiken?
 4. Telefoon*
  Graag willen we je telefoonnummer zodat we je kunnen bellen voor je communicatievraag
 5. Workshops*
  Voor welke worskhop(s) meld je je aan?
 6. Aantal personen
  Invalid Input
 7. Opmerking
  Invalid Input
 8. Probeer het opnieuw!