Communicatiehuis de Liemers

Ons concept

Wij zijn van alle markten thuis. Toch geloven wij ook heilig in schoenmaker blijf bij je leest. Een contradictie? Integendeel, het is juist de kracht van Communicatiehuis de Liemers. Hét full service reclamebureau 2.0.

Wil je een bedrijf goed op de kaart zetten, dan moet je op alle fronten professioneel voor de dag komen. Online en offline, in beeld en geluid. Logo, huisstijl, website, social media, banners, advertenties, vlaggen, flyers, relatiegeschenken, posters, stands, drukwerk, SEO, autobelettering. Niet in één adem te noemen, laat staan dat iemand in al die aspecten specialist is. Om het ultieme resultaat te bereiken is de inzet van meerdere experts nodig. Deze experts zijn anno nu vooral als zelfstandig professional werkzaam.

Als opdrachtgever echter heb je behoefte aan één aanspreekpunt voor al die verschillende aspecten. Dat bieden de bewoners van Communicatiehuis de Liemers. Stuk voor stuk experts op het eigen vakgebied, bundelen zij de krachten en voeren samen de regie over de exposure van de opdrachtgever. Zo smeden zij al die verschillende communicatiemiddelen altijd tot één geheel.