Communicatiehuis de Liemers

Schoenmaker blijf bij je leest

woensdag, 27 mei 2015 Geschreven door 

SEO, een logisch onderdeel van Online Communicatie

Vindbaarheid in Google was, is en blijft een hot item. Logisch, want je website kan nog zo mooi zijn, als niemand weet dat deze er is, zal je weinig bezoekers krijgen. Traffic naar je website genereren kan (en moet) op een heleboel manieren, maar via Google is vaak wel de belangrijkste.

Door het grote aanbod van online informatie is het niet vanzelfsprekend dat jouw product of dienst gevonden wordt, ook al wordt er wel naar gezocht. De concurrentie voor de hoogste plek in Google is zó groot, dat je precies op de hoogte moet zijn hoe je daar komt én blijft. Het volledige “recept” van Google is ongeveer net zo geheim als dat van Coca-Cola en net zo complex als dat van een soufflé. Als je daar niet dagelijks mee bezig bent, loop je snel achter de feiten aan.

Omdat SEO zo belangrijk en ondoorzichtig is, is het booming business voor zichzelf expert noemende cowboys. Onze klanten worden daar regelmatig door gestalked. Dat zorgt voor veel onrust. Prachtige rapportjes met alles wat fout aan je site zou zijn, beloftes om binnen de kortste keren op de 1e plaats te staan en bangmakerij wat er zal gebeuren als je niets doet. Gelukkig kunnen wij vertrouwen op de kennis en ervaring van Via3.

Via3 helpt om goede ideeën online zichtbaar te maken.

Via3 zorgt er voor dat een website hoog in de zoekresultaten komt en meer potentiële klanten de site of shop bezoeken. Ze brengen eerst de huidige situatie én die van de concurrentie in kaart. Zo weten ze precies wat er moet gebeuren om te scoren.

Via3 is realistisch en belooft geen gouden bergen. Dat maakt de samenwerking zo waardevol. Ze weten dat SEO slechts een onderdeel is van een groter geheel. Want met meer bezoekers naar je site ben je natuurlijk nog niet automatisch geholpen. De keuze van de juiste doelgroep, boodschap en uitstraling zijn net zo belangrijk om je doelen te bereiken. 

Door samen te werken met organisaties als Via3, kijken we verder dan ons eigen vakgebied en komen we tot producten en diensten die vloeiend in elkaar overlopen en elkaar versterken. Het beroemde 1+1=3 concept.

Wil je weten wat  Via3 en Communicatiehuis de Liemers samen voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Lees 1188 keer
Martine Wijnen

Online communicatie en strategie 
Lees mijn blog

06 - 50 66 25 96
spurt@communicatiehuisdeliemers.nl

Laat een reactie achter