Communicatiehuis de Liemers

Netwerken is leuk!

donderdag, 09 juni 2016 Geschreven door 

Herken je dit? Vaak kom ik van een zogenaamde gezellige bijeenkomst moe en onvoldaan terug. Ik hoor nu de coaches roepen: ‘Stel jezelf een doel! Dan wordt het beslist een succes!’ Maar geldt dat ook voor mij?

Vele netwerkbijeenkomsten verder, ben ik erachter wat voor mij wel werkt. Doe mij maar de kleine bijeenkomsten, het liefst gecombineerd met een activiteit. Je hebt een gezamenlijk doel, bent bezig en een gesprek aanknopen gaat dan veel makkelijker.

Afgelopen zondag was voor mij zo’n bijeenkomst. De MKB Duiven rally. Een prachtige rit door de regio met de start bij de Kartbaan in Duiven. Ruim 50 equipes verschijnen aan de start. Het weer is super. Er is druk overleg over wat ze te wachten staat.
Prachtige bolides staan opgesteld, van heel oud tot heel nieuw, van cabrio tot super-sport. Alleen dat levert al genoeg gespreksstof op, terwijl ik helemaal geen verstand heb van auto’s.

Op de lunchlocaties zijn de sterke verhalen over de gereden route niet van de lucht. ‘Hoe hebben jullie de regularity gereden?’ ‘Op plaatje 3 van traject 4 zijn we aan het zoeken geweest naar de juiste route. Echt niet kunnen vinden’. Onder het genot van een heerlijk lunch, buiten op het terras, worden in een heel gemoedelijke sfeer contacten gelegd.

Terug in de Liemers, stijgt de spanning. Wie heeft dit jaar de beste resultaten behaald? Hoe heb je het gedaan? Verrassende gelegenheidsteams die verrassend goed scoren. Vrouw en kinderen mogen aanschuiven. En onder het genot van een hapje en een drankje blijft het lang gezellig.
Dit is voor mij een fijne manier van netwerken. Je leert elkaar kennen onder andere omstandigheden. De sfeer is gemoedelijk en de groep is overzichtelijk. Nu kan ik zorgen dat ik zichtbaar ben en als vanzelf werken aan mijn netwerk. Ja, het was een vruchtbare dag.

Als je benieuwd bent naar de sfeer en de winnaars, kijk dan op www.mkbduivenrally.nl.

 

Lees 4110 keer
Paula van Remmen

Crossmediale communicatie 
Lees mijn blog

06 - 51 80 60 19
dvvr@communicatiehuisdeliemers.nl 

2 reacties

Laat een reactie achter